ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

CERE OFERTA
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary
Parchet laminat Montaj
Parchet Laminat folie

MONTAJ PARCHET LAMINAT

Firma noastra ofera servicii de calitate pentru pregatirea sapelor si montajul parchetului laminat. Experienta dobandita de echipa noastra si lucrarile finalizate la cele mai inalte standarde ne recomanda pentru montajul parchetului cat si pentru orice alte lucrari de amenajari interioare.

MATERIALE NECESARE IN VEDEREA MONTARII

Echipa MONCLEAN foloseste doar echipamente performante – profesionale. Avantajul acestora este dat in special de un control total asupra operatiunilor efectuate finale.

  • Folie PEE 2mm, 3mm sau polisitren extrudat 3mm, 6mm suport in atenuarea zgomotului pasilor, izolant termic, cu rol important importiva umiditatii si atenuarea micilor denivelari ale sapei;
  • Distantieri reglabili;
  • Fierastrau electric;
  • Ruleta, creion, ciocan(500 g) si sfoara de trasat.

INTREBARI FRECVENTE

Pot monta parchetul imediat ce l-am cumparat?

Pentru a evita aparitia umezelii si a deformarii acestuia, parchetul trebuie depozitat in camera unde va fi montat pentru cel putin 48 de ore. Pachetele vor fi asezate unele peste altele pe o suprafata plana si fara asperitati, pentru a nu le zgaria.

Parchetul laminat se poate monta pe orice suprafata?

Suprafata pe care se monteaza parchetul trebuie sa fie plana, uscata, curata si stabila. Umiditatea suprafetei nu trebuie sa depaseasca trei la suta. Denivelarile mai mari de 3 mm/ml trebuiesc netezite sau prelucrate.

Cand se monteaza parchetul in cazul unei reamenajari complete a locuintei?

Parchetul trebuie sa fie ultimul montat. Asigurati-va ca toate celelalte reparatii si schimbari din camera au fost terminate. Verificati etanseitatea instalatiilor sanitare si a sistemului de incalzire. Toate lucrarile de zugravire, vopsire, etc trebuie sa fie terminate, camerele aerisite si curatate. Temperatura din camera trebuie sa fie de peste 15 grade Celsius.

© Copyright 2016 MONCLEAN

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com